Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Fietsen doe je in de
mooiste streek van Brabant.

Huur nu uw fietsen bij De Rustende Jager

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een fiets. Huur een van onze (elektrische) mountainbikes en leef je helemaal uit op de daarvoor geschikte routes. Ook mountainbikes voor kinderen kunnen wij aanbieden. Het huren van een mountainbike is altijd inclusief geldig vignet en helm.

Liever vol op genieten van de natuur op een wat rustiger tempo? Dan hebben wij ook (elektrische) stadsfietsen in ons assortiment.

Bent u mobiel wat beperkter? Bekijk dan de mogelijkheden tot het huren van een tandem, elektrische driewieler of elektrische duofiets.

Fietsen huren op locatie

Wij leveren graag het benodigd aantal fietsen op locatie voor een heerlijke fietstocht met je vrienden, collega’s of familie.

Trek vanaf je gewenste locatie richting De Rustende Jager voor een heerlijke lunch of stevige borrel en fiets vervolgens door naar de eindbestemming. 

Wij leveren bijna alle fietsen op locatie. Bijkomende transportkosten zijn afhankelijk van de afstand/ en het aantal fietsen. Wil je meer weten over fietsen op locatie? Bekijk onze transport pagina en plaats daar online een aanvraag.

Bij een online reservering is leveren op locatie niet mogelijk.

Fietsen huren

Leuk dat je bij ons een fiets of mountainbike wil huren. Kies onderstaand een van onze fietsen en vervolgens je gewenste huurperiode. Wil je vandaag nog een fiets reserveren? Dit is zowel online als telefonisch niet mogelijk. Wel ben je bij ons van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken. Het gehuurde materiaal mag niet op eigen gelegenheid vervoert worden naar een andere locatie.

Wil je fiets(en) huren voor meerdere dagen? Dat is mogelijk! Voeg dan iedere dag apart toe aan uw winkelmand en geef bij het invoeren van alle gegevens aan bij de extra notities dat het gaat om een meerdaagse reservering met vermelding van de huurperiode (begindatum + einddatum).

Fietsen filter

Opgelet...

Aangepaste openingstijden

Maandag 15 januari
Dinsdag 16 januari

Gesloten
Normale openingstijden

Alvast excuses voor het ongemak.

Tot snel!

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.