Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Fietsen doe je in de
mooiste streek van Brabant.

Huur nu uw fietsen bij De Rustende Jager

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een fiets. Huur een van onze (elektrische) mountainbikes en leef je helemaal uit op de daarvoor geschikte routes. Ook mountainbikes voor kinderen kunnen wij aanbieden. Het huren van een mountainbike is altijd inclusief geldig vignet en helm.

Liever vol op genieten van de natuur op een wat rustiger tempo? Dan hebben wij ook (elektrische) stadsfietsen in ons assortiment.

Bent u mobiel wat beperkter? Bekijk dan de mogelijkheden tot het huren van een tandem, elektrische driewieler of elektrische duofiets.

Wij leveren graag het benodigd aantal fietsen op locatie voor een heerlijke fietstocht met je vrienden, collega’s of familie.

Trek vanaf je gewenste locatie richting De Rustende Jager voor een heerlijke lunch of stevige borrel en fiets vervolgens door naar de eindbestemming. Liever starten bij ons? Het is ook mogelijk dat je de fietsen op een afgesproken punt achterlaat en wij halen deze daar vervolgens op. Geen zorgen over de fiets inleveren want wij halen hem gewoon voor je op.

Wij lever op locatie fietsen vanaf € 9,- per fiets. Bijkomende transportkosten zijn afhankelijk van de afstand en het aantal fietsen. Liever een andere fiets op locatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op via 013 – 511 1269 en vraag naar Manon of Martijanne. We denken graag met je mee over een levering op locatie.

Bij een online reservering is leveren op locatie niet mogelijk.

Fietsen huren

Vanwege de verwachte drukte raden wij zeer sterk aan een reservering te plaatsen. Voorkom een teleurstelling en reserveer tijdig.

Mountainbike huren voor een hele dag:

Het huren van een mountainbike gaat vanaf minimaal 3 uur afname. Korter dan 3 uur een fiets reserveren is helaas niet mogelijk. Deze tijd heeft u ook nodig om een route te kunnen voltooien. Het is alleen toegestaan te vertrekken vanaf onze locatie. Het gehuurde materiaal mag niet op eigen gelegenheid vervoert worden naar een andere locatie. U bent ook in de gelegenheid een mountainbike te huren voor de gehele dag.

Fietsen huren voor meerdere dagen:

Wilt u voor een langere periode dan één dag reserveren? Voeg dan iedere dag apart toe aan uw winkelmand en geef bij het invoeren van alle gegevens aan bij de extra notities dat het gaat om een meerdaagse reservering met vermelding van de huurperiode (begindatum + einddatum).

Mountainbike
Elektrische mountainbike
Mountainbike met SPD
Kinder mountainbike
Elektrische duofiets
Elektrische fiets
Luxe herenfiets
Luxe damesfiets
Kinderfiets
Kinderzitje voor
Kinderzitje achter
Hondenmand
Fietstas

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.