Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Uit en Thuis...

Bij De Rustende Jager

Bij ons ben je op de juiste plek om met je bedrijf, zakenrelatie, personeel of zakelijk gezelschap een combinatie te maken tussen inspanning en ontspanning.

Graag verzorgen wij, op doordeweekse dagen, een gehele dag of dagdeel voor jullie in en rondom het duingebied. Combineer een formele presentatie, vergadering of opening met een informele activiteit dat kan variëren van een inspiratie wandeling door de Loonse en Drunense Duinen tot een actieve mountainbikeroute door het duingebied.

Omlijst het geheel met een lunch, diner of buffet bij ons of op locatie en je bent een volledige dag onder de pannen. Productief, plezierig en ontspannend. De ideale combinatie om resultaten te boeken.

Vergaderzalen

Wij beschikken over twee vergaderzalen, de Duinzaal en de Jachtzaal. Beide zalen zijn geschikt voor formeel en informeel samenkomen. Beide zalen zijn voorzien van een scherm (TV of beamer), airco en diverse opstellingen zijn mogelijk.

Deze zalen geven de mogelijkheid met het gezelschap plenair samen te komen. Maar ook om een vergaderagenda te bespreken, een presentatie te houden of een open discussie te voeren. Reserveer je een vergaderzaal dan is deze de gehele dag of een dagdeel voor jullie beschikbaar.

Outdoor activiteiten

Onze locatie is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Dit prachtige natuurgebied geeft met zowel bos en duin vlakte de mogelijkheid tot diverse activiteiten. Wat we voorop kunnen stellen is dat ongeacht het jaargetijde de duinen altijd zijn charmes heeft. Een presentatie, vergadering of bespreking kan goed afgewisseld worden met een activiteit.

Wandelen

Trek te voet er op uit als een korte break, maak een langere wandeling als afsluiter van een dag of start de dag met een wandeling in de ochtenddauw. Combineer inspanning met ontspanning op een laagdrempelig niveau. Wij beschikken over diverse wandelkaarten en raden je graag een mooie route aan naar de tijd die je hebt.

Fietsen

Rondom en door het duingebied kan je heerlijk fietsen op verharde fietspaden. Wij beschikken over meer dan genoeg (elektrische) fietsen om een compleet gezelschap van 100+ personen te voorzien van een fiets. 

Even een onderwerp nabespreken of nog een persoonlijke discussie voeren? Dat kan ook op de fiets. Wij hebben ook een aantal tandems wat voor hilarische momenten kan zorgen maar ook het teamwork goed aanspreekt. Wij hebben diverse fietsroutes beschikbaar en vertellen je graag welke richting je op kan gaan. Verken je liever zelf de omgeving dan is dat uiteraard ook geen probleem. 

Indien gewenst kunnen wij de fietsen ook leveren op een locatie zodat je kan starten of eindigen met een fietstocht op een gewenste locatie.

Mountainbiken

Toch liever maximale inspanning en het duingebied verkennen op zijn best? Dan is een mountainbikeroute geschikt voor jullie. Maximaal ontspannen door maximale inspanning te leveren. 

Heb je zelf geen mountainbike of ga je liever op een elektrische mountainbike? Dan hebben wij in onze fietsverhuur genoeg mountainbikes beschikbaar. Daarbij verzorgen wij ook een helm en een vignet die benodigd is om door het duinen te mogen fietsen op de mountainbikeroutes.

Indien gewenst kunnen wij de fietsen ook leveren op een locatie zodat je kan starten of eindigen op de mountainbikeroute bij een locatie van voorkeur.

Faciliteiten

Na een inspannende activiteit even opfrissen? Dat kan! Wij beschikken over 6 douches zodat iedereen zich even kan opfrissen om daarna de dag verder voort te zetten. Ook geeft dit de mogelijkheid om even snel om te kleden naar een geschikte outfit voor de activiteit die gaat volgen.

Daarnaast verhuren wij ook elektrische driewielers, een elektrische duofiets, kinderfietsen en kinder-mountainbikes waardoor het duingebied ontdekken voor iedereen mogelijk is.

Netwerken

Nodig als bedrijf een ander bedrijf uit op onze locatie. Informeel samenkomen zorgt voor een goede netwerkmogelijkheden. Wij faciliteren graag een netwerkborrel in combinatie met een outdoor activiteit. Veel nieuwe collega’s die samen gaan werken? Een intensieve samenwerking aangegegaan met een ander bedrijf? Leer elkaar kennen en maak naast een zakelijke relatie ook een persoonlijke relatie. Samen stellen we met jullie een programma samen naar de hoeveelheid tijd die jullie hebben.

Geniet van een lunch

Met alle plezier verzorgen wij voor, tijdens en na een activiteit of gebruik van onze vergaderzalen een lunch of diner. Dat kan indien gewenst op locatie. Bijvoorbeeld een picknick in de duinen of even snel een broodje langs de mountainbikeroute. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens een vergadering een broodjeslunch te ontvangen of plaats te nemen in ons café, serre of terras voor een lunch van de kaart.

Vergaderarrangement

Bij ons is het ook mogelijk om een vergadering te combineren met een lunch tijdens de vergadering of als een break. Hiervoor hebben wij twee verschillende arrangementen in elkaar gezet. Via onderstaande knop kan je deze bekijken.

Sluit af met een diner

Een diner kan bij ons met gerechten van de avondkaart maar het is ook mogelijk om een buffet klaar te zetten.

Bijvoorbeeld in de winterperiode een stamppotten buffet of in de zomer een buffet met heerlijke pasta salades. Wij zorgen ervoor dat alles tijdig klaar staat zodra de activiteit is afgelopen. Zo kan je snel door met het volgende of op tijd de dag weer afsluiten.

Samen kijken we graag naar een passend diner voor jullie gezelschap.

Brabantse gastvrijheid

Als echt Brabants bedrijf met een historie van meer dan 100 jaar ontvangen wij ieder gezelschap ook graag met koffie, thee en een Brabantse Broeder of worstenbroodje. Uiteraard zijn andere alternatieven ook mogelijk. Voel je meer dan welkom op onze locatie en naar wens vullen wij een dag of dagdeel voor jullie gezelschap in.

Contact en prijzen

Graag doen wij een voorstel op maat voor je en stellen we samen een programma in elkaar. Hiervoor kan je altijd contact met ons opnemen, vraag hiervoor naar Manon of Martijanne. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen telefonisch contact met je op om alle opties door te spreken.

Opgelet...

Aangepaste openingstijden

Maandag 15 januari
Dinsdag 16 januari

Gesloten
Normale openingstijden

Alvast excuses voor het ongemak.

Tot snel!

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.