Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Kom lekker langs...

voor een hapje en een drankje

Dompel je onder in de natuur en kom tot rust. Neem de tijd voor jezelf. Proef de geschiedenis.

In de prachtige omgeving van de Loonse en Drunense duinen willen wij onze gasten in een gastvrije, gemoedelijke sfeer laten ontspannen en genieten.  Neem de tijd, luister op het terras naar de vogels of bekijk de oude foto’s in ons café. Tot in de verre omtrek staan wij al decennialang bekend om onze specialiteit: de Brabantse broeder (bij velen nog steeds bekend als Udenhoutse broeder, maar het is écht hetzelfde!). Intussen is de kaart natuurlijk al lang uitgebreid met andere soorten gebak. Net als met dikke, gul belegde boterhammen, grootmoeders gehaktbal en een twaalfuurtje van de plank met een klein soepje…. Dat wordt nog moeilijk kiezen uit al het lekkers dat herinnert aan vervlogen tijden!

Het is bij ons niet mogelijk om een tafel te reserveren. Gedurende de dag is er veel beloop en zal er bij aankomst vrij snel een tafel vrijkomen. Iedereen is van harte welkom om ons te bezoeken.

Opgelet...

Aangepaste openingstijden

Maandag 15 januari
Dinsdag 16 januari

Gesloten
Normale openingstijden

Alvast excuses voor het ongemak.

Tot snel!

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.