Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Paardrijden in de...

Loonse en Drunense Duinen

Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen heeft een afwisselende natuur. Bossen, vennen, heide en stuifzandgebieden kenmerken dit gebied. Telkens ontdek je iets nieuws. Te paard kan je dit landschap ook verkennen op 85 km aan ruiter en men paden. Een drafje over een kronkelend bospad, een stevige galop over een breed zandpad of lekker rustig over de landelijke wegen. Paardrijden in de Loonse en Drunense duinen is alleen toegestaan op de ruiter en men paden, aangegeven met markering.

Paardrijden – Ruiterpas
Paardrijden in De Loonse en Drunense Duinen is alleen toegestaan op de ruiterpaden, aangegeven met markeringen. Een vignet of vergunning voor een jaar is geldig gedurende een kalenderjaar. Een ruiterpas voor het kalenderjaar 2023 is bij ons verkrijgbaar.

Om in De Loonse en Drunense Duinen paard te mogen rijden, heeft u een dag- of een jaar(ruiterpas)vergunning nodig. Bekijk via onderstaande knop alle actuele informatie betreft het gebruik en aanvragen van een ruiterpas.

Opgelet...

Aangepaste openingstijden

Maandag 15 januari
Dinsdag 16 januari

Gesloten
Normale openingstijden

Alvast excuses voor het ongemak.

Tot snel!

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.