Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Paardrijden in de...

Loonse en Drunense Duinen

Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen heeft een afwisselende natuur. Bossen, vennen, heide en stuifzandgebieden kenmerken dit gebied. Telkens ontdek je iets nieuws. Te paard kan je dit landschap ook verkennen op 85 km aan ruiter en men paden. Een drafje over een kronkelend bospad, een stevige galop over een breed zandpad of lekker rustig over de landelijke wegen. Paardrijden in de Loonse en Drunense duinen is alleen toegestaan op de ruiter en men paden, aangegeven met markering.

Paardrijden – Ruiterpas
Om in De Loonse en Drunense Duinen paard te mogen rijden, heeft u een dag- of een jaar(ruiterpas)vergunning nodig.

Een dagvergunning kost in 2023 € 8,50 en leden van natuurmonumenten betalen € 5,95. De Ruiter-daglabel is alleen online verkrijgbaar via deze link. Een dagvergunning is niet meer verkrijgbaar bij ons op locatie. Een jaarvergunning kost voor 2023 € 28,- en is bij ons op locatie verkrijgbaar.

Paardrijden in De Loonse en Drunense Duinen is alleen toegestaan op de ruiterpaden, aangegeven met markeringen. Een vignet of vergunning voor een jaar is geldig gedurende een kalenderjaar. Een ruiterpas voor het kalenderjaar 2023 is bij ons verkrijgbaar.

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.