Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Een verantwoord bezoek...

met een vignet of vergunning

Als verkooppunt van diverse vignetten en vergunningen ondersteunen wij Stichting Natuurmonumenten en dragen we samen bij aan de onderhoud en veiligheid van de MTB-routes en Ruiterpaden.

Het onderhoud is ervoor bedoeld de paden veilig, begaanbaar, bewegwijzerd en schoon te maken en te houden. Het al dan niet verplicht moeten hebben van een vignet of vergunning is een afspraak tussen natuurbeheerders en de instantie die de route heeft gerealiseerd.

Paardrijden – Ruiterpas
Om in De Loonse en Drunense Duinen paard te mogen rijden, heeft u een dag- of een jaar(ruiterpas)vergunning nodig.

Een dagvergunning kost in 2022 € 8,50 en leden van natuurmonumenten betalen € 5,95. De Ruiter-daglabel is alleen online verkrijgbaar via deze link. Een dagvergunning is niet meer verkrijgbaar bij ons op locatie. Een jaarvergunning kost voor 2022 € 27,- en is bij ons op locatie verkrijgbaar.

Paardrijden in De Loonse en Drunense Duinen is alleen toegestaan op de ruiterpaden, aangegeven met markeringen. Een vignet of vergunning voor een jaar is geldig gedurende een kalenderjaar. Een ruiterpas voor het kalenderjaar 2022 is bij ons verkrijgbaar.

Mountainbike – Vignet
Om door De Loonse en Drunense Duinen te mogen fietsen op de mountainbike heb je een dagpas of jaarpas nodig.

De dagpas kost in 2022 € 6,- en leden van natuurmonumenten krijgen € 1,80 korting. De MTB dagpas is alleen online verkrijgbaar via deze link. Een dagpas is niet meer verkrijgbaar bij ons op locatie. Een jaarpas is een volledige kalenderjaar geldig en bedraagt voor het kalenderjaar 2022 € 14,-. Een vignet voor 2022 is bij ons verkrijgbaar.

Reserveringen
Helaas, je hebt nog geen reservering
Meer fietsen reserveren
0

Contact? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Corona update

We gaan versoepelen!