Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Een verantwoord bezoek...

met een vignet of vergunning

Als verkooppunt van diverse vignetten en vergunningen ondersteunen wij Stichting Natuurmonumenten en dragen we samen bij aan de onderhoud en veiligheid van de MTB-routes en Ruiterpaden.

Het onderhoud is ervoor bedoeld de paden veilig, begaanbaar, bewegwijzerd en schoon te maken en te houden. Het al dan niet verplicht moeten hebben van een vignet of vergunning is een afspraak tussen natuurbeheerders en de instantie die de route heeft gerealiseerd.

Paardrijden – Ruiterpas
Om in De Loonse en Drunense Duinen paard te mogen rijden, heeft u een dag- of een jaar(ruiterpas)vergunning nodig.

Een dagvergunning kost in 2023 € 8,50 en leden van natuurmonumenten betalen € 5,95. De Ruiter-daglabel is alleen online verkrijgbaar via deze link. Een dagvergunning is niet meer verkrijgbaar bij ons op locatie. Een jaarvergunning kost voor 2023 € 28,- en is bij ons op locatie verkrijgbaar.

Paardrijden in De Loonse en Drunense Duinen is alleen toegestaan op de ruiterpaden, aangegeven met markeringen. Een vignet of vergunning voor een jaar is geldig gedurende een kalenderjaar. Een ruiterpas voor het kalenderjaar 2023 is bij ons verkrijgbaar.

Mountainbike – Vignet
Om door De Loonse en Drunense Duinen te mogen fietsen op de mountainbike heb je een dagpas of jaarpas nodig.

De dagpas kost in 2023 € 6,- en leden van natuurmonumenten krijgen € 1,80 korting. De MTB dagpas is alleen online verkrijgbaar via deze link. Een dagpas is niet meer verkrijgbaar bij ons op locatie. Een jaarpas is een volledige kalenderjaar geldig en bedraagt voor het kalenderjaar 2023 € 15,-. Een vignet voor 2023 is bij ons verkrijgbaar.

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.