Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Wandelen door de...

Loonse en Drunense Duinen

In het hart van de Loonse en Drunense Duinen ligt een prachtig, ongerept stuifzandgebied. Het zijn de grootste stuifzanden die nog over zijn in Europa. Rond het open zand liggen uitgestrekte bossen die op enkele plekken juist opvallend nat zijn. Een unieke combinatie die het verdient om als eenheid behouden te blijven.
In het natuurgebied is het heerlijk om te wandelen. Ieder seizoen zien de bossen en het stuifzandgebied er weer anders uit. U kunt er wandelen naar hartelust, over de aangegeven routes of door zelf een route uit te stippelen. Vanuit de Rustende Jager start de rode route, welke 3,5 km lang is. Daarnaast start op korte afstand van de locatie een hondenloslooproute.

Bovendien zijn wij deelnemer van Happen en Stappen; een leuke combinatie van wandelen en een hapje eten. Kijk eens op www.happenenstappen.nl voor meer informatie.

Door het Nationaal Park worden ook diverse excursies georganiseerd op verschillende dagen in het jaar. Deze starten niet alleen vanuit De Rustende Jager, maar ook vanaf andere locaties. Een compleet overzicht kunt u bekijken op de site van het Nationaal Park. Ook voor reserveringen kunt u terecht op hun website.

Wandelroutes:

Wandelroute

Natuurmonumenten

De Rode Route

Wandelroute

Natuurmonumenten

De Combi Route

Wandelroute

Natuurmonumenten

De Witte Route

Wandelroute

Happen & Stappen

Dwalen door de Loonse en Drunense Duinen

Opgelet...

Aangepaste openingstijden

Maandag 15 januari
Dinsdag 16 januari

Gesloten
Normale openingstijden

Alvast excuses voor het ongemak.

Tot snel!

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.