Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Trek er op uit en laat je

Fietsen leveren op locatie

Wij leveren graag het benodigd aantal fietsen op locatie voor een heerlijke fietstocht met je vrienden, collega’s of familie. 

Bekende aflever locaties

Trek vanaf je gewenste locatie richting De Rustende Jager voor een heerlijke lunch of stevige borrel en fiets vervolgens door naar de eindbestemming. 

Wij leveren bijna alle fietsen op locatie. Bijkomende transportkosten zijn afhankelijk van de afstand/ en het aantal fietsen. Vul onderstaand aanvraag formulier in en ontvang een prijsopgave via de mail.

Bij een aantal locaties in de omgeving hanteren we een vast aflever tarief. Onderstaand een overzicht van de locaties die bij ons bekend zijn. Indien uw aanvraag voor een van deze locaties is dan graag alsnog het aanvraagformulier invullen.

  • Campings en B&B’s Oude Bosschebaan – € 15,-
    (levering bij camping Duinhoeve is niet mogelijk)
  • Hotel De Guldenberg – € 25,-
  • Bebouwde kom Udenhout – € 25,-
  • Résidence de Leuvert – € 50,-
  • Camping de Schaapskooi – € 75,-
  • Drunen / Giersbergen – € 75,-


Indien uw aanvraag voor een van deze locaties is dan graag alsnog het aanvraagformulier invullen en bovenstaande locatie selecteren uit de lijst.

Doe een aanvraag

Vul onderstaand formulier in en doe een aanvraag voor het leveren van fietsen op locatie. Na insturen van het formulier nemen wij uw aanvraag zo snel als mogelijk in behandeling. De prijs wordt berekend per dag en niet op basis van 24 uur.

Na insturen van het formulier ontvangt u op het ingevulde e-mailadres een ontvangstbevestiging van het versturen van de aanvraag. Dit is nog geen bevestiging van uw aanvraag.

Op zoek naar een leuke fietsroute in de omgeving van de Loonse en Drunense Duinen? Bekijk dan ook eens onze fietsroutes. Liever vertrekken vanuit onze eigen locatie, De Rustende Jager te Biezenmortel, een klein aantal fietsen reserveren of ons gehele assortiment fietsen bekijken? Bekijk dan onze fietsverhuur.

Gewenste afleverdatum en tijd*
Aflever locatie*
Naam van camping of B&B*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Naam contactpersoon*
Telefoonnummer contactpersoon*
E-mailadres contactpersoon*
Vul het aantal gewenste fietsen in:
Aantal herenfietsen
Aantal damesfietsen
Aantal elektrische fietsen
Aantal mountainbikes
Aantal SPD mountainbikes
Aantal kinder mountainbikes
Aantal tandems
Gewenste ophaaldatum en tijd*
Extra opmerkingen of vragen
Algemene (huur)voorwaarden*
Betalingsvoorwaarden
Na invoeren van dit formulier ontvangt u een prijsopgaven. De prijs wordt berekend per dag en niet per 24 uur. Bij akkoord dient de betaling, middels factuur, voldaan te zijn alvorens de fietsen worden geleverd. Contant of via pin betalen bij het bezorg moment is niet mogelijk.

Opgelet...

Aangepaste openingstijden

Maandag 15 januari
Dinsdag 16 januari

Gesloten
Normale openingstijden

Alvast excuses voor het ongemak.

Tot snel!

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.