Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Ontdek...

De Rustende Jager

Of u nu met uw familie, nieuwe liefde, grootouders die minder te been zijn of het voltallige managementteam komt: bij De Rustende Jager geniet iedereen van het bosrijke groen van onze buren: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Stap op één van onze ruim 700 (!) fietsen en verken één van de meest uitgestrekte stuifzandgebieden van West-Europa. 

  1. Zeven dagen geopend vanaf 9:00 uur

  2. Direct aan De Loonse en Drunense Duinen

  3. Ruim 700 fietsen in verhuur!

  4. Perfecte uitvalsbasis én vergaderlocatie in het groen.

  5. Minder mobiel? Neem dan een tandem of (elektrische) duofiets!

Omgeving

De Loonse en Drunense Duinen zijn van een ongekende schoonheid. Uniek en uitgestrekt, ongerept en met oneindige vergezichten. Ontstaan in de laatste ijstijd biedt deze ‘Brabantse Sahara’ dertig vierkante kilometer stuifzand. Natuurmonumenten beschermt het gebied, bijvoorbeeld door in het voorjaar een grote schaapskudde de heide in te sturen. Wie weet komt u deze wel tegen! Niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot Brabants Beste Uitje.

Wandelen & Fietsen

Al 100 jaar dé pleisterplaats om bij te komen van wandelen, paardrijden of fietsen door de duinen. Daarom ontvangen we, als start- en eindpunt van verschillende routes, zeer veel gasten. Door dit grote beloop is het overigens niet mogelijk om een tafeltje te reserveren. Maar u hoeft ook nooit lang te wachten. Wandelaars treffen overigens in ieder seizoen een ander uiterlijk. Wandel naar hartenlust over aangegeven routes of stippel er zelf een uit. Vanuit ons start de 3,5 kilometer lange rode route. Voor kinderen is er een leuke speurtocht, uitgezet door Natuurmonumenten. Leerzaam en leuk!

Reviews

F.J.A.M van der helm
Bekijk op Google
Lees verder
Schitterend gelegen herberg met fiets- en wandelmogelijkheden. Groot terras met heerlijke koffie en lekker eten. Voldoende parkeergelegenheid.
Annette van Laarhoven
Bekijk op Google
Lees verder
Nog gezellig buiten kunnen eten. Het was wel wat frisser maar we hadden de hond bij. Het personeel was vriendelijk en zei dat de hond ook binnen welkom was. Dat is voor ons altijd een pluspunt. Dus met wat slechter weer kunnen we dan ook binnen zitten.
René de Groot
Bekijk op Google
Lees verder
Groot en druk terras. Menukaart biedt voor iedereen genoeg lekkers. Tevens zijn er smakelijke glutenvrije broodjes in huis.Personeel is ondanks de drukte erg vriendelijk.
Ad van Peer
Bekijk op Google
Lees verder
Fraai gelegen horecagelegenheid met een heerlijk terras. Prima startpunt voor wandelingen door het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen of als rustplaats tijdens een fietstocht. Vriendelijke bediening.
Wouter Groen
Bekijk op Google
Lees verder
Het was heerlijk. Het personeel super vriendelijk. Menu is een ruime keuze, ook als snel iets wilt eten. Top locatie om te wandelen en te fietsen.
Marcel
Bekijk op Google
Lees verder
Super gezellig en vriendelijk personeel, ruim terras aan de rand van de Loonse en Drunense duinen.

Ruim 700 fietsen!

Omdat we vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de pracht van de omliggende natuur, verhuren we ruim 700 fietsen. Variërend van ‘gewone’ fietsen tot elektrische en normale mountainbikes, en van tandems tot elektrische duofietsen. Ook hebben we diverse kinderfietsen, zowel normale als mountainbikes.

Opgelet...

Aangepaste openingstijden

Maandag 15 januari
Dinsdag 16 januari

Gesloten
Normale openingstijden

Alvast excuses voor het ongemak.

Tot snel!

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.