Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Met een groep…

Struinen door de duinen

De Loonse en Drunense duinen is een gebied voor fysieke uitdaging maar ook voor ontspanning en gezelligheid.

Door de brede diversiteit aan natuur leent het zich goed voor groepen, bedrijven, schoolklassen en verenigingen. Samen met jullie zetten wij graag een teambuilding activiteit, familie-uitje, dagje weg of avontuur in elkaar. Een exacte invulling is naar wens samen te stellen.

 

Mogelijkheden waaraan je kan denken zijn een ontvangst met koffie of thee en een heerlijk streekproduct de Brabantse Broeder. Trek daarna wandelend of fietsend de duinen in. Dit kan met de kinderen middels een speurtocht, met de oudere op een mindervalide route of zoek de uitdaging op via de mountainbikeroutes of doe mee aan een bootcamp speciaal voor jullie groep!

Bij terugkomst is het mogelijk om even snel onder een van onze 6 douches te springen en daarna aan te schuiven voor een lunch of diner. Een diner is mogelijk in een 3 gangen keuzemenu of in buffetvorm. Tussendoor pakken we nog een moment voor een aantal borrels en voordat je het weet is je dag in de duinen alweer voorbij.

 

Tal van mogelijkheden en combinaties zijn mogelijk. Pak vooral de telefoon en bel naar 013 – 511 1269. Vraag naar Manon of Martijanne en we zetten graag een leuke dag of dagdeel samen met jou in elkaar.

Reserveringen
Helaas, je hebt nog geen reservering
Meer fietsen reserveren
0

Contact? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Corona update

We gaan versoepelen!