Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Win met jouw foto van...

De Loonse en Drunense duinen

Bij ons starten twee mountainbike routes namelijk de groene en de zwarte MTB route. Twee prachtige routes die dagelijks getrotseerd worden door MTB liefhebbers. Oftewel de MTB Jagers. Maak jij tijdens het afleggen van deze routes toffe foto’s? Dan zien wij die maar al te graag! Stuur maandelijks jouw foto’s naar ons op en maak iedere maand kans op mooie prijzen die je bij ons kan besteden.

Wie zijn de MTB Jagers? MTB Jagers laten sportiviteit en de prachtige natuur samenkomen. Tijdens, voor of na hun sportieve prestatie op de groene of zwarte route van de Loonse en Drunense Duinen maken ze een foto die ze vervolgens opsturen naar [email protected] daarnaast hebben ze zelf een toffe foto om te delen op hun socials met #MTBjagers

Wat moeten de MTB Jagers doen? Stuur je tofste foto’s van jouw mountainbike tour naar ons via [email protected] of upload je foto via het formulier op deze pagina. Extra tip om jouw foto onder de aandacht te brengen is door het te posten op socialmedia en tag De Rustende Jager in je bericht.

Heb je onderweg wat gaafs gezien, een leuke foto van je groep of prestatie of een spetterende actiefoto? Dan ontvangen wij die maar al te graag! Onze Marcel trapt af met de eerste foto. Iedere maand kiezen wij een winnaar van alle inzendingen en maken we alvorens een selectie waarop gestemd kan worden van alle inzending. De winnaar ontvangt een mooie prijs!

Disclaimer: bij het insturen van een foto doe je afstand van het portretrecht van alle geportretteerde personen en geef je toestemming aan De Rustende Jager om de gemaakte foto onbeperkt te verspreiden en te publiceren zowel online als offline.

Marcel met een MTB boven zijn hoofd

De spelregels om kans te maken

Deelname maand

april

Insturen kan tot

25-04-2022

Bekendmaking winnaar

30-04-2022

Prijs van de maand

Aspergesoep voor 2 personen

Stuur je foto in via het formulier

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reserveringen
Helaas, je hebt nog geen reservering
Meer fietsen reserveren
0