Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Uit en Thuis...

Bij De Rustende Jager

Geniet en ontdek de Loonse en Drunense Duinen met je familie, vereniging, team of groep.

Graag verzorgen wij een gehele dag of dagdeel voor jullie in en rondom het duingebied. Combineer een uitgebreide; lunch, diner van de kaart of rondtocht met De Duinexpres met een activiteit welke kan variëren van een wandeling door de Loonse en Drunense Duinen tot een actieve mountainbikeroute door het duingebied.

Omlijst het geheel met een borrel, tussendoortje onderweg of ontvangst met koffie en thee en je bent een volledige dag onder de pannen. Gezellig, plezierig en ontspannend. De perfecte gelegenheid om op een fijne manier samen te zijn.

Groepen hanteren wij vanaf ± 15 personen. Ben je met minder dan 15 personen? Ook dan bieden wij tal van mogelijkheden, zie hiervoor de omgevingspagina op de website. 

Zaal huren?

Wij beschikken over twee zalen, de Duinzaal en de Jachtzaal. Beide zalen zijn voorzien van een scherm (TV of beamer), airco en bieden de ruimte voor diverse opstellingen. Geschikt voor een prettig en privé samenkomen. 

Huur een zaal voor jouw feest, jubileum of viering in een bosrijke omgeving. 

Outdoor activiteiten

Een verjaardag, vriendenweekend of gezellig dagje uit met de familie. Onze locatie, gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, biedt voldoende mogelijkheden voor een passende outdoor activiteit. Leuk voor jong en oud! 

Wandelen

Trek er samen op uit en ontdek het duingebied tijdens een korte- of lange wandeling door de natuur. Wij beschikken over verschillende wandelkaarten en raden je graag een passende route aan naar de hoeveelheid tijd die je hebt. Ieder seizoen ligt het duingebied er weer anders bij, waardoor er altijd weer iets nieuws te bewonderen valt.  Na afloop zetten wij graag een kop koffie met onze Brabantse Broeder voor je klaar.

Fietsen

De Loonse en Drunense Duinen kent verschillende fietsroutes door en rondom het duingebied. Allemaal voorzien van verharde fietspaden. Wij vertellen je graag waar de verschillende routes je naartoe brengen, maar natuurlijk ben je ook vrij om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Daarnaast zijn wij met drie routes aangesloten bij het ‘Happen en Trappen-concept.’ Een culinaire fietstocht langs diverse aanlegpunten, waar u onderweg kan stoppen voor een hapje. 

Geen fiets tot uw beschikking? Geen probleem. Met ons ruime assortiment aan (elektrische) fietsen kunnen wij een gezelschap van +100 personen voorzien van een fiets. Wil je de teamspirit verhogen en zien hoe mensen samenwerken? Wij hebben ook een aantal tandem fietsen in ons assortiment welke voor hilarische momenten kunnen zorgen. 

Indien gewenst kunnen wij de fietsen op locatie leveren. Op deze manier kan je zelf bepalen waar jullie fietsroute start en eindigt. 

Mountainbiken

Ben je klaar voor maximale inspanning en wil je het duingebied op de meest avontuurlijke manier ontdekken? Dan is een mountainbikeroute zeker iets voor jullie! 

Heb je zelf geen mountainbike of maak je liever een rondje op een elektrische mountainbike? In onze fietsverhuur hebben wij voldoende mountainbikes beschikbaar, geschikt voor jong en oud! Dit inclusief een passende helm en vignet, welke nodig is om gebruik te mogen maken van de aangewezen mountainbikeroutes. 

Indien gewenst kunnen wij de fietsen ook op locatie leveren. Op deze manier kan je mountainbiken op een route naar keuze. 

Faciliteiten

Na een inspannende activiteit even opfrissen? Dat kan! Wij beschikken over 6 douches zodat iedereen zich even kan opfrissen om daarna de dag verder voort te zetten. Ook geeft dit de mogelijkheid om even snel om te kleden naar een geschikte outfit voor de activiteit die gaat volgen.

 Daarnaast verhuren wij ook elektrische driewielers, een elektrische duofiets, kinderfietsen en kinder-mountainbikes waardoor het duingebied ontdekken voor iedereen mogelijk is.

Duinexpres

Door en rondom natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen rijdt ook een treintje. De Duinexpres is beschikbaar voor een gezelschap van minimaal 26 personen tot maximaal 52 personen. Onderweg is een uitleg over het duingebied. De tijdsduur bedraagt tussen de 3 en de 3,5 uur. Hiervoor hebben wij ook een arrangement:

  • Ontvangst met koffie / thee en een Brabantse Broeder.
  • Rondrit met de Duinexpress door het duingebied.
  • Een standaard koffietafel ( tegen meerpijs uitbreiding mogelijk).

Het is ook mogelijk om eerst de lunch te nuttigen vervolgens in te stappen en bij terugkomst de koffie / thee met Brabantse Broeder. Dit voor € 31,50 per persoon.

Lunch mogelijkheden

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Neem plaats in ons café, de serre of bij goed weer op ons terras en geniet van een heerlijke lunch naar keuze. Liever lunchen op een locatie naar keuze? Ook dit is mogelijk. Nuttig snel een broodje langs de mountainbike route of ga voor een picknick in het duingebied.

Belegde broodjes
x

12-uurtje
Ga voor een stevig verzorgde lunch met ons 12-uurtje vlees of vegetarisch. De perfecte manier om weer op energie te komen na een ochtend en/of middag inspanning.

12-uurtje vlees bestaat uit:

  • Kopje soep 
  • 2 boterhammen met vleeskroket en beenhamsalade


12-uurtje vegetarisch bestaat uit:

  • Kopje soep 
  • 2 boterhammen met groentekroket en eiersalade


Buffet lunch
Vind je het moeilijk om te kiezen? Ga dan voor onze buffet lunch. Hiervoor verzorgen wij een uitgebreid buffet voorzien van een ruim aanbod aan belegde broodjes en fruit voor de nodige vitaminen. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Specifieke dieetwensen meenemen op zakelijke pagina

Sluit af met een diner

Sluit de dag gezamenlijk af met een diner. Kies voor gerechten van onze avondkaart of ga voor een geheel verzorgd buffet of BBQ.  Wij kijken graag met je mee naar een passend diner voor jullie gezelschap. 

Buffet
Ga voor een buffet voorzien van gerechten passend bij het seizoen. Met bijvoorbeeld in de winterperiode een stampotten buffet en in de zomer een buffet met diverse pasta’s. 

BBQ
Naast een buffet en onze gerechten van de kaart, is er ook de mogelijkheid voor een gezellige zomer- of winter BBQ. Op basis van eventuele dieetwensen/allergieën stellen wij een BBQ samen met voor ieder wat wils.  

3-gangen keuze
Liever op voorhand de gerechten samenstellen? Wij kijken graag met je mee naar een 3-gangen menu voorzien van diverse gerechten passend voor jullie gezelschap. 

Wij zorgen ervoor dat alles tijdig klaar staat zodra de activiteit is afgelopen. Zo kan je snel door met het volgende of op tijd de dag weer afsluiten. 

Brabantse gastvrijheid

Als echt Brabants bedrijf met een historie van meer dan 100 jaar ontvangen wij ieder gezelschap ook graag met koffie, thee en een Brabantse Broeder of worstenbroodje. Uiteraard zijn andere alternatieven ook mogelijk. Voel je meer dan welkom op onze locatie en naar wens vullen wij een dag of dagdeel voor jullie gezelschap in.

Contact en prijzen

Onze groepsarrangementen zijn mogelijk van ma t/m vrij. Arrangementen voor in het weekend zijn enkel in overleg mogelijk voor op de zaterdag. Het is niet mogelijk om een speciaal drankarrangement af te nemen, wel bieden wij je graag de mogelijkheid om de drankkaart naar wens te beperken tot bijvoorbeeld enkel; bier, wijn en fris.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag hiervoor naar Manon of Martijanne. Heb je liever dat wij contact opnemen? Laat dan onderstaand je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, om samen te kijken naar een passend programma.

Interesse in een vergaderruimte of weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.